O nas

V podjetju Klas Metal delujemo na področju kovinske dejavnosti že več kot 40 let, kar nam prinaša bogate izkušnje in zagotavlja izurjenost ter strokovnost našega dela.

Smo družinsko podjetje, ki se je z nastankom leta 1983 posvetilo izdelavi kovinskih izdelkov iz pločevine, aluminija in inoxa.

Skozi leta delovanja smo svoji ponudbi dodali še druge storitve, kot so vtiskovanje insertov, prašno lakiranje, UV tiskanje in lasersko varjenje.

Tako zaokrožujejo našo ponudbo in vam skupaj z izdelavo kovinskih izdelkov nudimo celostno storitev na področju kovinske dejavnosti.

CELOVITA OPTIMIZACIJA: VSE NA ENEM MESTU

V letu 2023 smo združili več lokacij v eno sodobno proizvodno enoto. Ta premik nam je omogočil boljšo organizacijo, optimizacijo proizvodnih procesov ter konsolidacijo virov. Naše proizvodno podjetje je postalo še bolj učinkovito, kar se odraža v kakovosti naših izdelkov in hitrejši odzivnosti na zahteve trga.

TRAJNOSTNA USMERJENOST: ENERGIJSKA SAMOZADOSTNOST

V našem podjetju verjamemo v odgovornost do okolja.

S ponosom sporočamo, da smo postali energijsko samozadostni, saj proizvajamo električno energijo s pomočjo sončnih celic. Zavezani smo k trajnostnim praksam, ki omogočajo zmanjšanje našega ogljičnega odtisa in varovanje okolja za prihodnje generacije.

VIZIJA IN POSLANSTVO

Zavezani smo h kvalitetni, profesionalni ter časovno optimalni izdelavi in obdelavi kovinskih izdelkov ter profesionalnemu in strokovnemu pristopu k izvedbi vseh storitev, ki vam jih nudimo.

Naše delo opravljamo s posluhom za vaše potrebe in želje, saj se zavedamo, da je le zadovoljen naročnik lojalen naročnik.

Z namenom ponujanja prvovrstnih izdelkov in storitev in s tem zagotavljanja zadovoljstva naših kupcev zaposlujemo visoko kvalificirane strokovnjake in vseskozi spremljamo in uvajamo tehnološke novosti. Velik poudarek namreč dajemo nenehnemu izobraževanju naših zaposlenih, ki jih poleg znanja odlikujejo tudi dolgoletne izkušnje.  

Odlična opremljenost strojnega parka, ki ga sestavljajo stroji priznanih proizvajalcev, kot so Amada, Triumph GmbH, PEM in Haeger, zagotavlja profesionalno in konkurenčno storitev, fleksibilnost našega dela pa nam omogoča hitro prilagajanje na tržišču ter cenovno konkurenčnost in dostopnost. 

Vizija razvoja našega podjetja vključuje nenehno širjenje naše ponudbe in izpopolnjevanje naših storitev, ki jih vseskozi opravljamo z mislijo na potrebe in želje naših naročnikov. V prihodnje želimo še razširiti obseg poslovanja in z našim delom osvojiti nove trge.