Storitve

Prebijanje

Kombinacija CNC prebijanja in laserskega razreza, ki ju izvajamo z najsodobnejšim strojem proizvajalca Amada, s pomočjo nakladalnega in razkladalnega sistema omogoča serijsko izdelavo izdelkov brez pomoči zaposlenega.

Rezkanje

Rezkanje izvajamo na obdelovalnem centru priznanega japonskega proizvajalca Brother.
Tri-osni Speedio S1000X1 se ponaša z eno izmed najhitrejših menjav orodja v stroki in pospešenim pomikanjem po x in y osi.

Krivljenje

Krivljenje izdelkov poteka na hidravličnih krivilnih strojih s CNC tehnologijo upravljanja, ki je računalniško vodena, kar omogoča natančnost, hitrost, ponovljivost in kakovostno krivljenje pločevine.

Varjenje in brušenje

Varjenje, ki ga izvajajo poklicno kvalificirani in izkušeni varilci in nova pridobitev našega strojnega parka, laserski varilnik podjetja Triumpf, nam omogoča da sestavimo vse elemente v končni izdelek, ki ga nato obdelamo z brušenjem.

Lakiranje

Pri prašnem lakiranju barvo v prahu s posebno pištolo, ki deluje po načelu elektrostatike, nanesemo na površino izbranega predmeta. S takšno metodo lakiranja lahko obdelamo različne vrste kovinskih izdelkov, ki jih po vaših željah odenemo v poljubne barve, nato pa izdelek zapečemo še v peči.

Vtiskovanje insertov

Z vtiskovanjem insertov pločevino pripravimo in obdelamo za nadaljnje pritrjevanje, vpenjanje in privijanje, saj inserti nadomestijo navojne komponente.

UV tiskanje

Z UV tiskalnikom lahko na izdelek iz poljubnega materiala natisnemo besedilo ali sliko po vaši izbiri.

UV tiskanje je uporabno pri širokem naboru materialov, kot so kovina, plastika, steklo ali papir.

Galvansko cinkanje in niklanje

Če želite izdelke zaščititi pred korozijo, vam v podjetju Klas Metal nudimo možnost zaščite z galvansko naneseno cinkovo prevleko.