Vizija in poslanstvo

Zavezani smo h kvalitetni, profesionalni ter časovno optimalni izdelavi in obdelavi kovinskih izdelkov ter profesionalnemu in strokovnemu pristopu k izvedbi vseh storitev, ki vam jih nudimo. Naše delo opravljamo s posluhom za vaše potrebe in želje, saj se zavedamo, da je le zadovoljen naročnik lojalen naročnik.

Z namenom ponujanja prvovrstnih izdelkov in storitev in s tem zagotavljanja zadovoljstva naših kupcev zaposlujemo visoko kvalificirane strokovnjake in vseskozi spremljamo in uvajamo tehnološke novosti. Velik poudarek namreč dajemo znanju in nenehnemu izobraževanju naših zaposlenih, ki jih poleg znanja odlikujejo tudi dolgoletne izkušnje, odlična opremljenost strojnega parka, ki ga sestavljajo stroji priznanih proizvajalcev, kot so Amada, Triumph GmbH, PEM in Haeger, pa zagotavlja profesionalno in konkurenčno storitev. Fleksibilnost našega dela nam omogoča hitro prilagajanje na tržišču in cenovno konkurenčnost ter dostopnost.

Vizija razvoja našega podjetja vključuje nenehno širjenje naše ponudbe in izpopolnjevanje naših storitev, ki jih vseskozi opravljamo z mislijo na potrebe in želje naših naročnikov. V prihodnje želimo še razširiti obseg poslovanja in z našim delom osvojiti nove trge.